IK BEN VERVORMBAAR

Sencity 2019

Vroeger wilde ik astronaut worden, of kapper, politie-agent, bakker, spion en vooral ook prinses. Later wilde ik juf worden, dokter of pedagoog. Misschien wordt ik ooit moeder, beroemd of rijk. Hopelijk word ik oud, gelukkig en gezond.

Nu? Nu ben ik jong. Of nou ja, nog niet oud. Ik wil nog honderd dingen worden. Ik wil leuk gevonden worden, ik wil verliefd worden, ik wil zelfstandig worden. Ik wil succesvol worden, ik wil gezien worden.

Ik kijk naar jou, ik zie jou en en jij ziet mij. Jij bent leuk, slim, knap, gelukkig. Jij bent snel en succesvol. Je bent fotograaf/schrijver/kassière/schilder/verpleegkundige/ambtenaar/barista. Toch? Jij bent grappig en sterk, out-going, positief en eigenwijs.
Je bent natuurliefhebber, amateurschilder, hobbyfilosoof, postzegelverzamelaar, konijnenfokker en amateur-astronoom.
Of in ieder geval, dat ben je in mijn hoofd, dat beeld heb ik van jou, zo heb ik jou gevormd.

De mens is heel veel dingen tegelijk, zo veel dat we het niet eens meer allemaal weten. Gedurende het leven verander je constant en wordt je nieuwe dingen of verlies je iets van wat je was.
De kern van wie iemand is, is maar moeilijk te vangen.
Eén dingen weten we zeker, we zijn van alles, maar vooral vervormbaar.

IK BEN VERVORMBAAR was op 30 maart 2019 te zien op Sencity festival.
5 acteurs spelen korte acts over identiteit, dromen en herinneren. Het decor bestaat uit 4 grote handen van verschillende materialen die ook allemaal hun eigen identiteit en eigen verhaal hebben.
De voorstelling is te boeken via Partofit. Voor meer informatie neem contact op met: bas@possibilize.today

Regie: Fonge Frieling en Stéphanie Kersbergen
Spel: Ali Shafiee, Alma Gerritsen, Arno Roeleveld, Emmy Waltmans en Ruben Westendorp
Vormgeving: Fonge Frieling en Stéphanie Kersbergen
Met dank aan: Sencity Festival


Koop hier je toegangskaartje

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven